Dierenfysiotherapeut Marieke van Tol komt voor het onderzoek en de behandeling van uw paard of hond bij u thuis of op stal.

 

De gezondheid van uw dier staat voorop.

Een dier vervoeren geeft stress en de klachten zijn voor de dierfysio het beste te beoordelen in de eigen omgeving van het dier.

Het fysiotherapeutisch consult van uw dier begint met een kennismaking en onderzoek.
Na het fysiotherapeutische onderzoek naar de klachten van uw dier wordt de uitkomst met u besproken. Vervolgens wordt een werkdiagnose en behandelplan opgesteld om de fysieke klachten van uw dier te behandelen.

 

Marieke van Tol behandelt uw paard, hond en kleine huisdier met manuele technieken die eventueel worden aangevuld met dry needling, kinesio tape of high power laser.
De dierenfysiotherapeut kijkt naar de beste behandeling passend bij de klachten van uw dier. Na de behandeling zal dierfysio Marieke van Tol u advies geven voor de daaropvolgende dagen/weken.

 

Doorverwijzing naar andere specialisten
Indien uw hond, paard of ander dier klachten heeft die nader onderzoek behoeven of niet (direct) behandelbaar zijn met fysiotherapie, dan zal Marieke u doorverwijzen naar een dierenarts, hoefsmid of een andere specialist.

Onderzoek

Meer informatie over het onderzoek van de dierfysio

Klachten

Meer informatie over klachten waarbij fysiotherapie zinvol is

Direct een afspraak maken? Neem contact op